مدرسه آنلاین پیشرو در کیفیت و آموزش
مقالات

مدارس هوشمند در شرق آسيا و کره جنوبي

گروه مقاله : گروه دانش آموزی
تاریخ : ۶ / ۶ / ۱۳۹۰
دانلود

 

     
   

گزارش زير ، گزارشي از يک مدرسه هوشمند تازه تاسيس در سئول پايتخت کره جنوبي است :

بنا به دلايلي عکسبرداري از مدرسه و تهيه گزارش تصويري مقدور نشد و نيازمند پروسه اخذ مجوز بود که در فرصت کوتاه چنين کاري ميسر نشد

 مدارس هوشمند در شرق آسيا داراي شرايط زير هستند :

1. وب سايت مدارس: يکي از مهمترين موارد در مدارس هوشمند ايجاد يک پرتال تحصيلي با سطوح دسترسي براي مدير ، معلم ، والدين ، دانش آموزاست که کليه موارد تحصيلي و پيگيري و غيره در پرتال مدرسه حتي به صورت لحظه اي نمايش داده مي شود .

 2. حضور دانش آموزان: حضور در بخش هاي مختلف مدرسه و کلاس هاي مختلف در مدارس هوشمند بوسيله ي اثر انگشت صورت ميگيره ، براي ورود به مدرسه ، براي ورود به کلاس ، براي ورود به آزمايشگاه و در نهايت خروج از مدرسه .

 3. لوازم تحصيلي : شايد اولين چيزي که براي مدارس هوشمند به ذهن اتون برسه اينه که جايگزين کردن کتاب و کاغذ با موس و کيبورد اولين گام براي هوشمند شدن يک مدرسه است ، ولي مدارس هوشمند در شرق آسيا بهترين جايگزين را براي کتاب و دفتر استفاده از تبلت ها ميدونند ، استفاده از تبلت ها بدليل حفظ کردن شکل کتاب و خواندن و نوشتن مورد استفاده قرار ميگيره .

اين تبلت ها داراي يک سيستم عامل بوده که محتواي لازم و سطوح دسترسي لازم در کلاس به دانش آموز داده مي شود .

 از آنجائيکه بدليل اينکه دانش آموز ممکن است هدف سارقين باشد و دانش آموز قادر به حفظ تبلت خود نباشد از اطلاعات دانش آموزان روزانه در مدرسه يک نسخه ي پشتيبان ( Back Up ) تهيه ميگردد و با سرور اصلي هر کلاس Sync ميگردد .

 در مجموع تبلت بدليل حفظ خط و همچنين نگه داشتن عادت نوشتن بهترين ابزار براي جايگزيني کتاب و دفتر است

البته اين بخش در مدارس ايراني جاي خودش را به موس و کيبورد داده است

 4. محتوا: يکي از مهمترين بخش هاي يک مدرسه هوشمند بخش محتوا يا بانک محتواي ديجيتال است و دولت و وزارت مربوطه سرمايه گذاري بسيار عظيمي در ساخت محتواي Interactive و Interaction و ساخت بازي هاي مناسب سن دانش آموزان نموده است .

اين بخش در مدارس هوشمند ايراني هر مدرسه به طور مستقل ! به صورت انيميشن يا پاورپوينت تهيه ميگردد

 5. تخته سياه: در مدارس هوشمند تخته سياه يا وايت برد جاي خودش را به تخته هاي هوشمند و تاچ داده است ، استفاده از چنين تخته هايي با همان هدف حفظ برخي حالا کلاس سنتي براي فعاليت بيشتر دانش آموزان در نوشتن است

اين بخش در مدارس هوشمند ايراني جاي خودش را به ويدئو پرژکتور داده !

6. کلاس : در کلاس هاي مدارس هوشمند کلاس همان ترکيب سنتي يعني ميز و صندلي را حفظ کرده است ، بر روي هم نيمکت يک کابل شبکه که به شبکه ي داخلي کلاس متصل ميگردد وجود دارد و همچنين يک ورودي USB که براي Back Up گرفتن از اطلاعات وجود دارد . تخته هاي هوشمند ، ويدئو پرژکتور ( براي ارائه ها ) ، سرور مرکزي هر کلاس ، يک عدد Surface وجود دارد .

در مدارس ايراني هر دانش آموز يک کامپيوتر شخصي دارد

 7. معلم: در مدارس هوشمند معلم به مباحث اوليه فناوري اطلاعات ، نحوه ي تهيه محتواي الکترونيکي ، آشنايي با مجموعه نرم افزارهاي آفيس ، اصول و روش هاي تدريس در کلاس هاي هوشمند ، آشنايي با محتواي تعاملي مسلط است .

 8. نرم افزار: در بخش نرم افزار مدارس در ابتداي راه بودند ، ولي نرم افزارهاي آموزش مربوط به دروس و هم چنين نرم افزارهايي که مشابه Powerpoint بودند در اختيار دانش آموز قرار داده شده بود تا براي ارائه هاي خود از اين نرم افزار براي ايجاد اسلايد شو ها استفاده نمايد .

 اميدوارم بزودي سفري به مالزي داشته باشم تا در مورد مدارس هوشمند در مالزي که پيشگام مدارس هوشمند در جهان است نيز گزارشي تهيه کنم .

 بهتر بود وزارت آموزش و پرورش ايران به جاي کميت به فکر کيفيت بود تا مدارس هوشمند ايراني که بعد از نمونه هاي اوليه ايجاد شدن کيفيت لازم را داشتند ! متاسفانه مدارس هوشمند ايراني هيچ شباهتي از لحاظ نرم افزاري و سخت افزاري به مدارس هوشمند شرق آسيا ندارند و مدل هاي بسيار ناقصي از مدارس شرق آسيا هستند .

منبع:http://www.elb.ir/2010/09/blog-post.html

 
     
© Copyright 2006 - 2017 MadresehOnline.ir. All rights reserved. | info@madresehonline.ir